opsikelijat

Frank – Suomalaisten opiskelijoiden tuki ja turva

Oy Frank Students AB on suomalainen start-up yritys joka on luonut digitaalisen opiskelijakortin suomalaisille opiskelijoille. Tuttavallisemmin “Frankkina” tunnettu yritys on jo useamman vuoden johtanut markkinoita suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa. Tämä on saanut myös suuret yrityksen kiinnostumaan. Mikään muu organisaatio ei nimittäin saa niin tehokkaasti markkinoinnillisissa tarkoituksissa opiskelijoita kiinni Suomessa kuin Frank. Frankin suurimpiin innovaatioihin kuuluu jo edellä mainittu digitaalinen opiskelijatunniste, joka kelpaa esimerkiksi VR:n junissa todisteena opiskelijuudesta. Monet muutkin tahot ovat alkaneet vähitellen hyväksymään uutta digitaalista tunnistetta, joka edesauttaa yrityksen kasvunäkymiä tulevaisuudessa.

Frank & Kilroy

Kilroy on yksi Euroopan suurimpia matkatoimistoja ja samalla myös suurimpia omistajia Frankin hallituksessa. Tämä yritysjärjestely onkin tuottanut loistavat asetelmat yhteistyölle, sillä opiskelijahintaisia matkoja ja lentoja on Kilroyn ja ISIC:in (International Student Identification Card) kautta saatavilla enemmän kuin koskaan ennen. Kilroy ja Frank järjestävät myös opiskelijakiertueen joka vuosi jossa yritykset kiertävät Suomen suurimmat ammattikorkeakoulut ja yliopistot, levittäen opiskelijoiden ilosanomaa. Mikäli olet opiskelija ja olet kiinnostunut rahanarvoisista eduista, suosittelemme ehdottomasti kiertueelle osallistumista. Kiertue starttaa joka syksy, yleensä lokakuun viimeisellä viikolla.

Opiskelijoiden budjetti ei tunnetusti ole järin suuri, mutta matkustushaluja kuitenkin löytyy. Mikäpä olisi sen mukavampaa, kun pitkän lukuvuoden jälkeen lähteä rentoutumaan ulkomaille edes viikoksi. Kilroy ja ISIC, yhdessä Frankin kanssa ovat tehneet tästä mahdollista ja yhä parempia etuja pusketaan ulos lähes kuukausittaisella tasolla.

seikkailevat opiskelijat

Frank & Opiskelijaedut

Digitaalisen opiskelijakortin lisäksi Frank on kunnostautunut opiskelija-alennusten kokoamisessa yhteen paikkaan. Frankin sivustolta löytyykin yhteensä yli 500 erilaista opiskelija-alennusta, joita voit käyttää opiskelupaikastasi riippumatta. Alennusten listalla on mm. -50% huonekaluja, ravintolalahjakortteja, kuntosalijäsenyyksiä sekä paljon muuta. Edut päivittyvät hyvin tiheään tahtiin, joten niitä kannattaa pitää tarkasti silmällä. Suuren kysynnän vuoksi myös nettikasinoille löytyvät bonuskoodit ovat olleet tarkastelun alla, mutta lainsäädännöllisesti tämä ei valitettavasti ole toistaiseksi mahdollista.

B2B näkökulmasta kyseessä on erittäin kasvualtis konsepti sillä monet yritykset käyttävät satoja tuhansia euroja vuosittaisessa markkinointibudjetissa siihen, että he saisivat paremmin tavoitettua tulevat asiakkaansa jo 18-25 vuoden ikäisinä. Frankin avulla näitä henkilöitä saadaan eri kanavia pitkin kiinni kuukausittaisella tasolla, eikä tämän kohdennetumpaa markkinointia tälle ikäryhmälle ole saatavilla minkään muun markkinointiyrityksen kautta. Tämän vuoksi Frankin kanssa yhteistyöhön onkin lähtenyt jättiläismäisiä brändejä kuten mm: VR, Elisa, Telia, POP-Vakuutus, McDonalds, Hard Rock Cafe, sekä monia muita.

Kohdennetun markkinoinnin tulevaisuus

Yritykset pyrkivät löytämään aina vain tehokkaampia ratkaisuja oikeanlaisen yleisön tavoittamiseksi oikeaan aikaan. Mikäli mainostat esimerkiksi 18-vuotiaille tarkoitettuja vaatteita, ei tästä välttämättä kannata maksaa 50 000€ jotta saat sunnuntain Helsingin Sanomiin etusivun mainoksen. Hesaria lukevat keski-iältään +40v ihmiset, joten markkinoinnillinen panostuksesi menee vähintäänkin harakoille tämänkaltaisessa tilanteessa. Kannattaakin siis markkinointia suunnitellessa tarkasti harkita, mikä on mahdollinen kohdeyleisösi, sekä tietysti budjettisi koko.

Suomi on valitettavasti omien tabujensa ja stereotyyppiensä vanki. Tämä rajoittaa mainontaa sekä sen tehokkuutta – ainakin toistaiseksi. Sukupolvenvaihdos on kuitenkin koko ajan käynnissä ja tämä tarkoittaakin sitä, että markkinoinnin saralla tapahtuu varmasti jonkinlainen vallankumouksellinen muutos seuraavien 5-10 vuoden aikana. Yritykset jotka pysyvät tämän myrskyisän aallon harjalla, tulevat keräämään pitkäjänteisestä työstään mehevät palkinnot tulevaisuudessa. Ei kannata myöskään unohtaa sosiaalisen median merkitystä. Se nimittäin –  vastoin monien odotuksia -tulee edelleenkin nostamaan merkitystään tulevaisuudessa. Monet ovat tämän hiipumista odotelleet jo pitkään, mutta uskomme vahvasti, että se tulee tekemään juuri päinvastoin. Mikäli yrityksesi aikoo olla mukana kehityksessä, ei kannata jäädä tuleen makaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *